ANKARA / MAMAK - Süleyman Nazif İlkokulu

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA İLK GÜNKÜ İNANÇLA, İLK GÜNKÜ HEYECANLA, ATAMIZIN İZİNDE CUMHURİYETİN YILMAZ SAVUNUCULARIYIZ. SONSUZA DEK BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRACAĞIMIZ NİCE 100 YILLARA. CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN.

4-D Sınıfı MTA Müzesi'nden Kareler.

SAMSUN'DA YANDI KURTLUŞ ATEŞİ.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Samime Oflaz ve öğrencilerine katılmış oldukları e Twinning projesinde başarılar diliyoruz.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Çiğdem Hande Gürkök'e ve öğrencilerine katılmış oldukları e Twinning projesinde başarılar diliyoruz.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Burcu Ulusoy Orallı ve 2/E sınıfı öğrencilerine katılmış oldukları e Twinning projesinde başarılar diliyoruz.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Berivan Karabulut ve 1/C sınıfı öğrencilerine katılmış oldukları e Twinning projesinde başarılar diliyoruz.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Ezgi KARAHAN, "Tükenmeyen Matematik" isimli e twinning projesine dahil olmuştur. Kendisine ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Samime Oflaz, "Atmıyorum Oynuyorum" isimli e Twinning projesine dahil olmuştur. Kendisine ve okulumuz 1/B sınıfı öğrencilerine başarılar diliyoruz.

Okul Müdürümüz Aydın SEYHAN Görevine Başlamıştır