ANKARA / MAMAK - Süleyman Nazif İlkokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NDAN KARELER.

Nis

OKULUMUZ 3-G SINIFINI YAPMIŞ OLDUĞU GEZİLERDEN KARELER... NALAN ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

ODTÜ BİLİM TEKNOLOJİ MÜZESİ

ANKARA KALESİ

SOMUT OLMAYAN MİRAS MÜZESİ

DOST KİTAPEVİ VE SİNEMA ETKİNLİĞİ

PEMBE KÖŞK

ŞİNASİ SAHNESİ

ATAKULE

BOTANİK PARK.

Mrt

Cumhuriyetimizin 100. yılında, ecdadımızın mirası olan büyük zaferimizi "Ruhumuzda Var" mottosu ile coşkuyla kutlamanın ardından bu yıl da ruhumuzda hiç eksilmeyen bir inançla kutlamaya ve ecdadımızı anmaya devam ediyoruz.

Şan, Şeref, Tarih "Bizim Çanakkale" diyoruz ve Çanakkale Muharebeleri'nin 109. yılında aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

E SAFETY DAY GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ.

Şbt

Mmak Belediyesi'nin başlatmış olduğu "Her Kitap Yeni Bir Dünya" isimli projesine öğrencilerimiz ile birlikte katılım sağladık.

Ock

2-F SINIFININ HAZIRLAMIŞ OLDUĞU DÖNEM SONU GÖSTERİSİ. ÖZGE ÖĞRETMENİMİZE EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Okulumuz 2/B sınıfı öğretmeni Samime OFLAZ; Polonya, Gürcistan, Litvanya, Romanya ve Türkiye gibi ülkelerden 9 okulun ortak olduğu "LITTLE PATRIOT" adlı e twinnning projesine dahil olmuştur.

SAMİME OFLAZ ÖĞRETMENİMİZİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU "LİTTLE PATRİOT" İSİMLİ PROJE AVRUPA KALİTE ETİKETİ ALDI. AYRICA 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA YAYINLANAN "E TWİNNİNG YENİLİK VE EĞİTİM" KİTABINDA YER ALARAK EN İYİ PROJELER ARASINDA GÖSTERİLDİ. MAMAK'TA KİTABA GİREN TEK PROJE OLARAK DA DİKKAT ÇEKTİ. ÖĞRETMENİMİZİ VE ÖĞRENCİLERİNİ YÜREKTEN TEBRİK EDİYOR, NİCE BAŞARILARIYLA BİZLERİ GURURLANDIRMAYA DEVAM ETMELERİNİ BEKLİYORUZ. TEŞEKKÜRLER....

Our school's 2/B class teacher Samime OFLAZ has benn involved in the e twinnning project called "LITTLE PATRIOT", in which 9 schools from countries such as: Poland, Georgia, Lithuania, Romania and Turkey are partners.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Samime OFLAZ, Romanya, Yunanistan, Gürcistan ve Türkiye'den okulların yer aldığı "CULTURES SPEAK" isimli e twinning projesine ortak olmuştur. Öğretmenimize ve öğrencilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Ara

OKULUMUZ 4. SINIFLARI SİNEMA ETKİNLİĞİNDEN KARELER.

Saygı ve rahmetle anıyoruz.

Şbt

Proje çalışma ekiplerimize katkı sunan değerli öğretmenlerimiz. e twinning okul takımı toplantısı ve öğretmenlerimizle yapılan " Futbol Gelişim Projesi."

Şbt

Okulumuzda fark yaratan projelere katılan öğrencilerimiz ve spor müsabakalrındaki başarılarımızından kesitler. Okulumuz 4-B sınıfı öğrencilerinden Kuzey Noyan VARLIOĞLU, cimnastik dalında yapılan yarışmalarda il birinciliği elde etmiştir. Tebriklerimizi sunuyoruz.

Şbt

Öğretmenlerimizin öncülüğünde gerçekleştirilen okulumuz öğrenci veli ve personellerinin katılımlarıyla renklendirdiğimiz etkinliklerimiz.

Şbt

Okulumuzda yapılan: milli bayramlar, sosyal etkinlikler, proje çalışmaları kapsamında yapılan etkinliklerde öğrenci, veli, personel ve öğretmenlerimizin katılımıyla etkinliklerimiz gerçekleştirilmektedir.